pühapäev, 8. märts 2009

Vernal Equinox Shawl Surprise



Valmis ta sai! Tuli üllatavalt suur, kudumise ajal ei saanud arugi, et tegemist on nii suure salliga. Venitasin salli voodi peal. Tegelikult päris hästi ära ei mahtunudki ja selgus, et mul polnud ka piisavalt nööpnõelu (seda on teise pildi peal näha, kuidas ma salli sakke venitasin). Kokkuvõttes tuli minu meelest väga ilus sall (värvid pole kummagi pildi peal päris õiged, nad on midagi kahe pildi vahepealset).

Mida võiks selle salli kudumise kohta öelda? Kasutasin esimest korda Evilla lõnga. Selle kohta kommenteeriks nii palju, et see lõng ajab väga palju sodi - kõik kohad olid väikseid ebemeid ja karvu täis. Samuti oli kahtlane see, et kui pesin salli lõngašampooniga, andis ta värvi välja. Eks paistab, kui vastupidav selle lõnga värv saab olema. Mustri kohta nii palju, et tegemist oli piisavalt lihtsa mustriga, et iga rida pärast paari mustrikorda meelde jääks.

Lõngakulu ja sallimõõte ma praegu täpselt öelda ei oska, kuna sall ei ole veel päris kuiv. Pidin ta ööseks voodi pealt ära võtma ja jätsin ta laua peale laotatuna kuivama ööseks (1. pilt). Homme täpsustan mõõdud ja lõngakulu (see peaks olema üle 250 grammi).

Vernal Equinox is ready! At last. It is really big. Usually I block my knittings on my bed. This shawl with fitting on my bed. But I managed.

Kommentaare ei ole: