kolmapäev, 16. detsember 2009

Nõelviltimine


Käisin kahel õhtul Tallinna Rahvaülikoolis nõelviltimise kursusel. Juhendajaks oli Maaja Kalle. Tulemused näha piltidel.

I participated in needle felting course that lasted for two days. You can see the results on the pictures.








Kokkuvõtteks võin öelda, et ma poleks uskunud, et nõelviltimine nii kiire ja ka üsna lihtne tegevus on. Põhivõtet omandamine ei võta üldse aega. Pigem on tähtis fantaasia ning ideed, mida teha. Teostamine ei tohiks üldjuhul väga keeruline olla.

Igaks juhuks mainin ka, et mul oli kursusele kaasa võetud väga vale materjal - meriino vill. See ei sobi eriti nõelviltimiseks, kuna kiud on liiga libedad. Õnneks sai kasutada ka juhendaja materjale.

I didn't believe that needle felting is such a quick and pretty easy activity. Learning main technique doesn't take very much time. Most important is to have fantasy and ideas what to do. Bringing those ideas into life isn't very difficult in most cases.

Just in case I'm mentioning that I had bought completely wrong material for the course - merino. Merino is too slippery, lamb wool is much much better. Fortnuately we could also use instructor's materials so there was no problem.

Kommentaare ei ole: