esmaspäev, 27. juuni 2011

Muljeid Tolyattist 1

Viibin hetkel nädalasel tööreisil Kesk-Venemaal Samara oblastis Venemaa autotööstust pealinnas Tolyattis/Togliattis. Kuna Wikipedia andmetel mühab siin maffia ja üldse on tegu väga kuritegeliku kandiga, siis ei julgenud ma kaamerat kaasa võtta. Seetõttu tuleb täna ja loodetavasti ka mõnel järgneval päeval lihtsalt jutt.

Tegemist on paneelikaid täis linnaga. Pargid on hooldamata, muru pole keegi kuskil vaevunud niitma. Kogu piirkond elab ainult autotööstuse peal. Täna külastasin Lada kontorit. Seinad on endiselt täis nõukogude sümboolikat ja fuajees ripub autahvel.

Soovitus oli: 'Do not leave the hotel in the evenings'. Eks siis peab seda soovitust järgima.

Positiivse poole pealt saab öelda, et loodus on siin kaunis. Linn asub Volga kaldal ja teisel pool jõge on ka madalad mäed, mis loovad väga maalilise vaate. Lisaks on siin mõnusalt soe.

Ootan järgnevat nädalat huviga....

At the moment I'm on business trip in Russia in a city called Tolyatti/Togliatti. It's a capital of Russian car industry. I don't have my camera with me because Wikipedia describes this city as really criminal place. Also our hosts told us not to leave the hotel in the evening.

It's a city full of ugly soviet architecture. The parks haven't been taken care of. There's really high grass everywhere.

I visited the office of Lada factory today. There are still soviet attributes on the walls, also there's a honorary wall in the lobby.

From the positive side I can say that nature is beautiful around here. The city is located on the banks of river Volga. On the other side there are some hills that create really picturesque view.

5 kommentaari:

Arella ütles ...

Huvitav reis, ekstreemne väheke! Egas sul ometi arvuti kaasas pole?

Stephanie... ütles ...

Take care of yourself!

Teiko ütles ...

Ootan sind tervelt tagasi!

Kärt ütles ...

Arvuti on täitsa kaasas. Ei saa muidu tööd teha... Internetti pääsen ainult hotellis õhtuti. Täna läks siin väga palavaks. Pidev vene keele kuulamine on niigi väsitav ja nõuab ekstra pingutust. Kuumus tegi veel uimasemaks. Nüüd naudin hotelli konditsioneeri.

Kärt ütles ...

I'll take care of myself! The hotel is surprisingly OK and a little out of town. It's like completely different world when comparing to the city.