laupäev, 8. september 2012

Bulgaaria reisikiri 1






Saabusin paari päeva eest suvepikenduse reisilt. Bulgaaria kuurort Sunny Beach. Oli päikest, oli tuult, oli sooja Musta mere vett. Hotelli asukohaga vedas väga. See ei asunud kuurortis, vaid sellest veidi eemal (Sveti Vlas). Keset kuurortit olevas hotellis, ei oleks mu muljeid kindlasti nii meeldivad olnud - seal käis pidu 24 tundi ööpäevas. Kes soovib sinna puhkama minna, soovitan kindlasti valida kuurortist veidi eemal oleva hotelli.

Couple of days ago I arrived from summer extension vacation - Sunny Beach in Bulgaria. There was sun, there was wind and there was warm Black Sea. We were very lucky with the location of our hotel. It was a little off from the resort (Sveti Vlas). I'm pretty sure if I has stayed in the middle of resort my impressions would be quite different - there was never ending party going on. If you'd like to go for a vacation to that area I warmly suggest to pick a hotel out of resort. 


Kohe Sunny Beachi kõrval asub imearmas Nessebari linnake. Nessebar on täis vanu maju ja varemeid.

Next to Sunny Beach there is lovely old town called Nessebar. It's full of old buildings and ruins. 

 


Jätkub...

To be continued...

2 kommentaari:

Teiko ütles ...

Piltide järgi väga kaunis koht...

Kärt ütles ...

Eks arenguruumi veel oli. Nt tee randa oli kohati ääristatud lammutatud majade hunnikutega ja prügikoristusele ka väga rõhku ei panda. Ma usun, et 5 aasta pärast on ka sellised probleemid kadunud...